Heart is cold as ice

Jag har fortfarande jätteont.

Memory cries

Smärtan är fortfarande överhängande.. Har dock gått över till en mer molande form som vill äta upp en inifrån. Känns nästan lite jobbigare såhär. Har hellre den mer aggressiva typen för då kan det hjälpa att slänga saker i väggen.
Nu hjälper ingenting...
"And you're not coming back 
I got a reason to cry"

Save your breath for what it's worth

Jag är för trött för att kunna gråta men jag skulle vilja gråta floder..

Hur kan jag vara så dum, naiv och blåögd?
Varför kan jag inte förstå?
Hur kan allting göra så ont?
Varför kan jag inte sudda ut den onda känslan i magen och sova?
Hur kan jag ha så svårt för att släppa saker?
Varför kan inte jag vara som alla andra och bara glömma?
Känslor... Känslor.. Vad kan man säga? Jag skulle vilja kunna ta så lätt på allt och bara släppa och gå vidare men jag kan inte. VARFÖR KAN JAG INTE? Vad gör jag för fel? Vad jag än gör blir det fel.
"You can't lose something you never had." Men varför gör det så ont då? Varför känns det som att jag har förlorat allt? HUR kan det ens kännas så? Om jag inte haft något, varför känns det som att allt är borta? Varför hänger jag upp mig så fruktansvärt på det? Varför kan jag inte släppa? Det gör så ONT och jag har inte vart med om den här typen av smärta förut. Att vilja ha men inte kunna få... Det går inte, det är fysiskt och psykiskt omöjligt att ändra på någons sätt att tänka och vara. Jag kommer ALDRIG kunna få det jag vill ha och det är den värsta känslan jag har vart med om i hela mitt liv. Jag känner mig så hjälplös och maktlös.
DET GÖR SÅ ONT ATT JAG INTE VET VART JAG SKA TA VÄGEN! Jag har ju vetat spelreglerna från första början ändå går jag ner mig så förjävligt i träsket och gräver så långt jag kan. Jag bör inte vara förvånad, ledsen eller ha ont, för jag visste ju från början. Vad skulle jag då dit och göra när jag vet exakt hur jag fungerar? Varför trodde jag att det skulle bli så annorlunda? VARFÖR HAR JAG SÅ JÄVLA MÅNGA FRÅGOR UTAN SVAR?
Jag har blivit spottad på och sparkad i magen när jag ligger. Ändå så är jag inte arg, bara ledsen. Hur kommer det sig? För att jag själv har tillåtit det ske? Förmodligen. För att jag för en enda gångs skull vågade igen? Antagligen.
Jag orkar inte mer nu. Jag ska stänga alla dörrar och fönster för nu är det bra. Jag orkar inte mer. Jag vågar inte mer.
Jag skulle kunna göra så mycket men jag kan inte, jag får inte. Jag kan ändå inte vinna det här spelet.
GAME OVER

Ohio is for lovers

So cut my wrists and black my eyes 
So I can fall asleep tonight or die
Because you kill me 
You know you do, you kill me well 
You like it too, and I can tell 
You'll never stop until my final breath is gone 

Letters

"Dear *,
"What" and "If" are two words as non-threatening as words can be. But put them together side-by-side and they have the power to haunt you for the rest of your life: What if? What if? What if? I don't know how your story ended but if what you felt then was true love, then it's never too late. If it was true then, why wouldn't it be true now? You need only the courage to follow your heart. I don't know what a love like Juliet's feels like - love to leave loved ones for, love to cross oceans for but I'd like to believe if I ever were to feel it, that I will have the courage to seize it. And if you didn't, I hope one day that you will."

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0