I'm sorry when you need it

Usch vilken hemsk dröm jag hade inatt. Jag kan inte släppa den ens nu heller. Fy den var inte kul så jag ska gå och kolla upp i verkligheten om det kan ha någon koppling. Jag är jättetrött, det kändes som att jag levde i min dröm, som att den var verkligheten, som om att jag inte sovit något alls.
Jag har fått mitt lösenord till bostadsförmedlingens hemsida. Jag vet att jag är vääldigt långt bak i kön och jag vet att chansen är ytterst liten att jag faktiskt skulle kunna få något men jag vill så gärna att det gör ont i hela kroppen. Jag vill bara vara ensam. Och det gör så ont att jag inte kommer få vara det på en väldigt lång tid. Jag vill verkligen ända ut i fingertopparna flytta. Jag skulle kunna flytta vart som helst bara för att få vara ensam.
Igår var jag ute hur länge som helst på promenader hit och promenader dit. Hjälp vad jag gick runt och det var så kallt att mitt sår på mitt finger fick sprickor.

I realized i'm the one to blame for everything
I fell in love with my hands today
for the first time i realized they could make a change

When you say nothing at all

I know you're still there because you're scared that you'll lose everybody
I know you're still there because you're scared that you'll lose everything
I know you're still there because you're scared


---

Jobb snart! Går runt här och fixar och trixar och hoppas på att vi har ägg så jag kan äta frukost!! Men jag är trött idag. Jag låg och snoozade klockan en timma så jag får gå runt med mig vanliga naturliga hår idag. Hela veckan är helt fullspäckad. Idag ska jag träffa Sandra, onsdag ska jag rulla i gropen med Kaakan, torsdag kanske jag ska träffa Gustaf, fredag är jag faktiskt ledig på kvällen. Lördag är det bröllop och på söndag ska jag på horse show med Sandra!!! Det ska bli jättekul verkligen! Men jag har inget att ha på mig på lördag eftersom det är ett finare tillfälle men jag ska ändå hjälpa till och servera. Jag kan ju inte ha på mig vad som helst men ändå så kan jag inte ha på mig vad som helst! Hahaha om någon fattade. Jag får inte vara fin men inte ful. Så..
Jag har vart så smart att jag köpte sån där hudkräm man blir brun av. Jag tänkte att den är inte så effektiv så man behöver inte tvätta händerna så noga. Ha ha ha tji fick jag, jag är smutsbrun mellan ett par fingrar och sidorna av händerna. Lagom sexigt säger jag bara..
Hm vad ska jag säga mer...? Jo igår vad jag och handlade skor med Kaakan. Hon hittade ett par jättesöta som var håriga o jättefluffiga. Det är äkta gethår!! Hon som sålde skorna sa att alla skor är olika friserade, vissa är långhåriga och vissa korthåriga! Haha hoppas man får två par skor av samma frisyr då!!!
Idag ska jag lämna in min ledighetsansökan över jullovet också (som jag inte har jag vet!!). Jag skrev iaf i att jag kan jobba julafton, undrar om jag får den dagen..! Skulle vara skönt att jobba då iaf så man slipper julaftonstressen. Då kommer man hem lagom till julmiddagen och det är frid och fröjd, sen blir det julklappar. <3

Men nu har jag skrivit bort min frukost tid smart som man är.. Får ta en cheese på jobbet mohaha! :)
Puss på er

it was bad but it was real

Electric blue eyes, where did you come from
Electric blue eyes, who sent you
Electric blue eyes, always be near me
Electric blue eyes, I need you

Be the fire, set light on me

Jag har vart påväg upp och ner hela tiden ett låååångt tag nu. Det går upp och ner varje dag och just nu känns det som att jag är så långt nere jag kan vara. Jag har ont överallt och hatar alla ljud omkring mig. Det känns tungt i huvudet och jag orkar knappt hålla mina ögon öppna. Jag kommer antagligen kunna komma längre och längre ner men det känns inte som det. Det känns som att jag är på botten.

Mys :)

There's nothing you can do or say
I've had enough
I'm not your property as from today
You might think that I won't make it on my own

So I'll walk away so you don't have to see me cry
It's killing me, why don't you go

I'm a liner away

Nu vet jag inte igen. Vet inte vad jag ska tänka, vad jag ska känna eller vad jag ska säga. Vet inte vad jag ska skriva här. Jag väntade bara på att jag skulle börja känna hat och ren förakt för dig. Sättet du behandlar mig på är inte ens en din värsta fiende värd. Eller jo förresten, den fighten skulle din fiende vinna för du är så jävla feg och springer iväg som en liten tjej. Du säger en sak men sen blir du rädd för vad du sagt så du springer och gömmer dig i ett hörn. Det här känns iof ganska skönt för det bevisar att jag har haft rätt från början. Även om du förnekat det så visar du det för mig, och även om det känns som en smäll i ansiktet så kanske det är vad som behövs.
Du betyder ingenting längre och det är bara ditt fel.


I want these words to make things right
But it's the wrongs that make the words come to life,
"Who does he think he is?"

One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great;
"He tastes like you, only sweeter"!


I hated the heartbreak
Crying and cheating, the fooling around

Lilla Ego har rymt

Den här känslan som Jag har
är inte min
Den blev kvar, är den din?
Den smakar som Du...

Det är tårar
Kan man gråta som en karl?
Snälla Du förlåt mig
Jag glömde vem Jag var
snälla sluta lyssna
Glöm allt Jag sa
Jag mår bra
Du måste lämna mig i fred

Ett par stackare...

... som hänger inne på min blogg där jag knappt bloggar alls! Jag ska försöka bli bättre men jag har liksom helt oviktiga saker att komma med. Därför kommer jag med alla låttexter som jag vet att vissa hatar ;) Så kommer det nog bli även idag mohaha!
Idag har vi iaf gjort om i mitt rum lite, så det är halvklart! Det blir jättefint med möbleringen och alla detaljer. Men jag vill verkligen ha en white board tavla, bara en liten! Det kanske låter knäppt men jag vill verkligen ha det! Haha..
Hade en trevlig födelsedag iaf! Jag fick en byrå, biopresentkort, SEX AND THE CITY BOXEN, en liten söt vovve av min systeryster, presentkort på skönhetssalong, två filmer, boken "Tänkvärt", "Lilla boken om elakheter" och nagelgrejjor. Än så länge. Skilsmässobarnet ska fira sin födelsedag än en gång på söndag. Så 3 födelsedagsfiranden alltså. Haha knasigt men sant, säkert fler än jag som har massor med födelsedagar på ett år haha!

Sååå dagens låttext kommer från Lene Marlin - Sitting down here

Your words cut rather deeply
They're just some other lies
I'm hiding from a distance
I've got to pay the price
Defending all against it
I really don't know why
You're obsessed with all my secrets
You always make me cry
You seem to wanna hurt me
No matter what I do
I'm telling just a couple
But somehow it gets to you

I'm not trying to avoid you
Just don't wanna hear your voice
When you call me up so often
I don't really have a choice
You're talking like you know me
And wanna be my friend
But that's really too late now
I won't try it once again
You may think that I'm a loser
That I don't really care
You may think that it's forgotten
But you should be aware



Puss på er :)

Dageninnanfödelsedag!

Imorgon fyller jag ååår! Ingen speciell ålder, bara tråkiga 19 men ändå! Bättre än typ 17! :) Så ikväll sa snälla Danne att ett par skulle gå ut och då ska jag följa med bara för att jag fyller imorgon! Kul!! Det har ingen gjort för mig sådär spontant! :) Sååå här sitter jag och försöker fixa mig och det går väl sisådär. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men det är väl en normal tjejgrej, att inte tycka att man har något att ha på sig fast man har hela garderoben full av kläder. Hmm.. Vi får välan se vad som blir! :)

Meen nu känns det som om att jag borde ha jättestressigt så nu ska jag nog gå o försöka hitta kläder! :) Puss på er!

IMORGON FYLLER JAG !!!

Myskväll med Binibop!

Skolan idag på dagen. Fruktansvärt. Snurrigare ställe får man ju leta efter. Så jävla dålig koll på allt..
Sen hem och då ringer Bina och föreslår filmkväll. Mys, vi ska ändå ut imorgon så det gäller att vara laddad då, även om jag ska upp halv 8 hahaha! Vi såg en läskig film så nu kommer jag inte kunna sova på en vecka. Smockade i oss chips och dipp och även lite vin. Efter film och irritation går vi ut och vandrar. Alltid lika skönt att prata och lyssna, samtidigt som jag nu förstår mindre av kaoset i mitt huvud, i min kropp. Ska jag kanske lyssna på tankarna och göra kaos för alla tunnelbaneresenärer? Då ska jag i så fall välja runt 8 på morgonen, eller varför inte runt halv 5 på eftermiddagen, bara för att jag ska göra störst skada för alla. Jag vet, jag är en bitch men det får jag ju leva med varje dag mohaha.
Men att livet är så svårt. Allt som ligger framför mig är en stor, grå och dimmig massa. Jag ser inte fram emot någonting överhuvudtaget fast jag borde göra det. Men men... Nu tänkte jag sova så jag ooorkar jobba och ut imorgon!

I can't believe I have to say
I don't know where you are today


Puss på er

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0