Fredag

Idag är det fredag! =) Jag ska snart åka till jobbet, börjar 3. Sen jobbar jag till 7, då möter Sandra mig där och så fixar jag mig lite, sen äter vi! Vid åtta ska vi möta Bina och Cecilia, sen ska vi uuuuuuuuut!!!!! Åååååh det ska bli suuuuperkul! Har till och med köpt en ny tröja för ikväll! WIHOO!
Och imorgon kommer älskling hem! Han komer hiit och han väcker säkert mig! Haha men det gör inget, han får det och jag vill det!! Har saknat honom jääääättemycket! Vi ska antingen ut och äta eller så ska vi bosätta oss i min säng med en varsin pizza eller nåt! Jag är ensam hemma så.. ;) Hahaha vi får se vad som passa oss imorgon och hur jag mår imorgon haha! Jag är säker på att han tar hänsyn till det... Eller så vill han bara ligga i sängen, vad vet jag, det låter väl bra om han skyller på mig haha!
Hm sen på söndag jobbar jag igen! Och jag måste komma igång med alla läxor men jag orkar inte, jag är för laat!
Vi får se! Ha det så bra
Puss!

Dag idag

Jag fick tillbaks min dator igår!! YEEY!! Nu har jag all musik och alla bilder! Tänkte bjussa på några sen!!
Idag har jag och Sandrew vart i stan och letat julklappar. Jag hittade muggar, köpte två svarta och två vita. Sen hittade jag ett par skor till mig själv i en affär som Sabrina tipsade om! Suuupersnygga! Sen köpte jag jättetjocka sockor också så att det inte blir för kallt att ha dom. Sandra hittade ett par saker till hennes mor men hon köpte ingenting. Hm, tok!
Det var SÅ KALLT! Jag tog min tunnare jacka idag eftersom jag tänkte att det är skönare att gå runt med den än med min tjocka men det skulle jag inte gjort! Jag höll på att frysa arslet av mig!
Nu börjar Desperate Housewifes igen! Ha det så bra!
Puss!

   

Igår

Igår var jag, Sandra och Bina på modelhouse och blev sminkade och fotade. Det var superkul, trodde det skulle vara jobbigare att stå framför kameran men jag hade så himla kul! Jag köpte 5 bilder, dyrt men kul att ha som minne! Jag gillade en av bilderna mer, du ska få se några =)

     

Senare på kvällen hade jag mindre kul, älskling jag hatar när vi har det så.. Aldrig mer usch..
Jag säger som du, Kom och krama mig till världens ände tills allt är jättebra!
Jag älskar dig Andreas det vet du.
Puss!

Look what they've done

Det var en sak som jag kunde göra helt okej men nu har du vänt det helt upp och ner.
Det är lite halvjobbigt, vad ska jag göra nu? Jag kan inte förmå mig att vända tillbaks det, så stark är jag inte.

Vi får väl se vad som händer...

Hur många kameler får jag köpa dig för?

Utekväll igår med Cecilia hjärtat och hennes syster! Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, dom är så sjukt roliga!! Jag hade såååå kul även om jag blev lite trött på slutet, SORRY! =)
Det har annars inte hänt så mkt. Skola skola skola. Inte mycket sova känner jag, jag måste snart sova en vecka för att ta igen all sömn. Och jag som skulle gå och lägga mig tidigt igår haha! Men icke jag ville ha kul istället!
På ett ställe ville vakten köpa mig för kameler! Haha det måste vart det roligaste jag vart med om! Cecilia fick sig ett ragg också, dom skulle fika idag men neeeeeeeeej tydligen inte! Cecilia, fy skäms! =) Haha!
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna stående men jag har lånat en film av Cissi som jag ska kolla på, the holiday! Det är absoluta favoritfilmen, SÅ mysig!! Sen köpte jag godis så jag ska gosa ner mig i sängen och bara slappa ihjäl mig!
Så om jag inte kommer till skolan imorrn, räkna med att jag är ihjälslappad!
Puss&Kram, tack för igår! =)

Hemma föralltid!

Usch vilken hektiskt vecka! Men den har vart rolig! I tisdags fyllde jag 18!! Då kom min släkt hit och ett par vänner + pojkvän. Onsdagen hade vi prov i engelska och sen gick vi ut. Dock slutade kvällen inte direkt vart jag planerat men den blev väl lyckad ändå. Sedan på torsdagen hade vi prov i psykologi och därför var jag tvungen att komma dit men ni kan kanske förstå att jag hade ångest!? Jag höll på att vända tillbaks tusen gånger men tack och lov för papperskorgen jag hittade och hade med mig hela vägen från högdalen till älvsjö till handen till skolan, sedan till centrum och taco baren och tillslut hem till mig. Utan den hade jag aldrig vågat åka, hur larvigt det än låter! Haha! På provet har jag ingen aning om hur det gick för jag minns inte vilka frågorna var eller vad jag svarade haha! Jag lärde mig min läxa, jag kan inte gå ut om jag har skola dagen efter!
Igår var vi på kryssning. Jag, Bina och Sandra, mamma och hennes kompisar! Det var ganska kul faktiskt, träffade massa roliga människor! Det jobbiga med Viking Line, om man jämför med Birka så var det så sjukt mycket mer fulla människor på viking. Det var faktiskt lite halväckligt att se såna som egentligen skulle kunna vara riktigt respektabla människor vingla runt som om Fan flugit i dom. Uschibuschi..
Men jag hade ändå kul!! Jag började prata med någon som var från Nya Zeeland, han har rest runt i världen i 2 år med sina kompisar och dom lyckades alltså hamna på en skitkryssning i Sverige! HALLÅ!! Vad gör man här när man kan vara på andra sidan jorden? Hm, jag skulle kunna ge allt för att komma härifrån!

TACK SÅ MYCKET FÖR EN UNDERBAR VECKA OCH FÖDELSEDAG! JAG ÄLSKAR ER

 ----

Juste jag gjorde ett test som jag hittade i en killes blogg. Det tog reda på hur och när jag skulle dö, jag sätter in resultatet här haha! Om det stämmer blir jag alltså 26 år tror jag att det blev haha! You do the math :)
Men jag undrar dock hur jag tar mitt självmord. Det återstår att se...

image2 
Om du vill veta hur och när Du ska dö, klicka här

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0