Vi har väl inga hemligheter kvar men det är så jävla fegt att ge sig av

Idag ska jag till Sickla! egentligen har jag jättebråttom! Men hinner nog slänga in ett par rader. Ska på bio, Madagaskar 2 med Sandrew. Efter det ska jag jobba på Sats där borta, barnpassningen. Jag jobbade i haninge igår på samma sak och det var superkul! Igår vart en jättebra dag! Efter jag jobbat igår åkte jag hem till Kakan i Södertälje. Snacka om lååååångt borta! Fast som hon sa, Haninge är väl lika långt bort för södertäljeborna.  På onsdag är det nyårsafton och det ska bli spännande! Jag har laddat med en ny digitalkamera så det kommer framöver antagligen komma upp MÅNGA bilder! Nej nu ska jag gå o klä på mig, kan ju inte åka runt i morgonrock om det är -5 grader ute :O Inte för att jag skulle gjort det om det var varmt heller haha men större chans då! :)

Ha en bra dag, Kram

sen december ingen snö

Looking back on when we first met,
I can not escape and I can not forget,
 Baby, you are the one
You still turn me on,
You can make me whole again..

Time is laying heavy on my heart
Seems I've got too much of it since we've been apart

For now I'll have to wait,
But, baby, if you change your mind don't be too late,
'cause I just can't go on,
It's already been too long,
But you can make me whole again.

Värdefull eller värdelös, det är frågan

Det känns som att jag fått rätsida på mycket i mitt liv sen igår. I alla fall i mina tankar. Det känns som att jag vet vad som är rätt och fel, vad som är bra för mig och inte. Det känns som att även fast livet just för stunden inte alls är så bra så kommer det att kunna bli det. Kanske. Så småningom. Jag må ha gjort folk ledsna med ord jag sagt och handlingar jag gjort men det har hela tiden känts rätt för mig. Även om jag vart elak eller känslokall så ja, visst men ingen har någonsin brytt sig om ifall de gjort mig ledsen. Alla tror att vilka ord som helst kan användas bara man säger förlåt senare. Jag vill inte bli så. Allt jag säger menar jag och det tänker jag stå för. Jag vill inte ångra saker jag sagt av anledningen att jag inte menar det utan isåfall för att det jag sa kom ut på fel sätt. Och det alla säger till mig tar jag för vad det är. Har man sagt det betyder det att man känner det. Då är det ingenting att be om ursäkt för. Så varsågod att kalla mig saker. Kalla mig bitchig, kalla mig hora, kalla mig ego, elak. Kalla mig för dålig människa. Kalla mig för svag, jobbig eller störd. Gör det, men kom inte och be om ursäkt sen för dina ord har redan fastnat, det är redan för sent för dina ursäkter.

Idag har jag i alla fall tränat pilates. Jag trodde det skulle vara jobbigare, även fast det var rätt jobbigt. Jag måste säga att det inte riktigt var min typ av "sport" eller vad man ska säga. Men det är bra att jag provat, då vet jag. Det är bara att jag fortsätter prova tills jag  hittar något jag är intresserad av! Nästa söndag ska jag och min bror gå på nån cykelklass. Vi får se vad jag tycker om det!
På tisdag ska jag vara med på en öppning på SATS. Dom öppnar 06.00 och vi ska vara där en kvart tidigare. Men det är bra för då är jag med om öppningsritualerna också! Maria sa att det var troligast att jag får börja jobba min första riktiga jobbdag den 12e och då börjar jag med just en öppning. Dagen efter är stängning. Så jag måste vara med på fler stängningar så att det verkligen sitter i min skalle. Men öppningen blir nog jobbigast. Jag måste gå upp mellan halv fyra och fyra beroende på vart jag är. Det känns liiiite segt eftersom jag kommer jobba på donken efteråt och vi kommer fira jul hos mamma på kvällen. Om jag nu får vara med på den. I vilket fall som helst så kommer jag slockna på direkten när jag får möjlighet.

Jag vill bara säga att jag saknar dig något fruktansvärt. Det hugger i magen av saknad hela tiden. Min hjärna säger att det absolut inte får kännas några såna känslor eftersom jag vet vart vi kommer sluta, det har redan visat sig den här veckan. Men det är så himla lätt att glömma dom små dumma, dåliga sakerna och tänka på dom bra. Jag kan komma på tusen minnen tillsammans med dig i varje situation jag befinner mig i. Men när det igår hände så kände jag verkligen att jag aldrig någonsin skulle komma i första hand vid något tillfälle och då kändes det bara så jävla jobbigt. Att jag går runt och längtar och hoppas och du dissar som du alltid gjort. Samma sak som igår. Samma sak som i torsdags. Samma sak som alltid. Ändå så längtar jag. Och saknar. Hur kan jag göra det när jag ändå vet att jag kommer må dåligt om mitt hjärta får rätt?
Det är bara det att det känns så fruktansvärt ensamt. Ingen annan duger förutom du. Hur kan det vara så? Hur kan andra komma över varandra så fort? Hur kunde du komma över mig under en natt? Var jag inte värd mer än så? När det kom fram att allt som hände den förra gången var ett missförstånd, hur kan du fortfarande vara så jävla känslokall? Jag känner mig bara så jävla hjälplös och handfallen. Jag kan inte göra någonting. Jag kan bara stå brevid och se på. Om jag vill. Jag kan välja att se på medans du väljer bort mig gång på gång på gång. Jag kan stå där och titta medans det gör ondare och ondare, ju mer jag går sönder inuti. Jag kan se hur du väljer mig i sista hand, som sista alternativ och jag kan se hur jobbig du tycker jag är. Jag väljer att se allt detta och det dumma är att det känns inte som att jag har något val.
Det gör för ont utan dig.

:)

Nu sitter jag här i mitt gamla rum och ska snart gå till bussen. Jobbjobbjobb idag. Igår var jag på sats och var med på stängningen. Det var så himlans mycket grejer att lära sig så jag kommer få vara med fler gånger men det gör ingenting. Sen måste jag vara med en öppning också! Ska försöka ta på en helg så jag slipper kl 6. Fast det spelar ingen roll egentligen jag kommer få börja 6 i vilket fall som helst sen.
Nu ska jag bädda sängen och borsta tänderna sen är jag fit for fight haha!
Ha en trevlig dag! :) Kram

FUL

Du är så ful, så jag vill slå dig
I ditt huvud med en pinne
Du är så ful, så jag vill knarka

Jag ska nita, din granne för du är så ful det är ditt fel
Jag är så jävla sne så jag vill knarka, skitmycket knark
Jag vill knarka knark

Jag vill skära mig själv, du är så ful så jag vill skära mig själv
fattar du inte du är så jävla ful så jag vill skära mig
SKÄR DIG SJÄLV!

Little bird

Vet ni? Igår fick jag ett nytt jobb! Bye bye Donken mohaha ! Det som är sorgligt är att lämna alla arbetskamrater.. Men jag har ju en månad kvar så jag får ta ett låååångt farväl haha!
Jag är bara rädd att jag inte klarar av det. Det lär väl iof tiden utvisa men det räcker inte. Jag vill och måste veta säkert. Jag kommer jobba själen ur mig för att bli bäst. Men tänk om det inte räcker.. Usch vad läskigt.

Iallafall. Det är väl typ den enda känsla jag känner. Plus ont i magen men vi vet ju alla vad det beror på och det lär ju inte gå över direkt.. Faast det är helt och hållet mitt eget dumma fel så jag får skylla mig själv!
Nu ska jag bädda sängen sen åka till jobbet. Kram på er

committing murders along the way

Is it the red wire, or the blue wire
just pick one and cut, it just doesn't matter anymore
or did it ever
Oh god I love you, I mean forever
Looks like it's over, please remember
all of the things I never got a chance to say
like you look smashing in your fourth grade picture,
the one that we hung by the door

Med hjärta, kropp och själ

Nu kommer en till text bara för att...
Jag vet att jag tjatar om låten men texten är för underbar.
Ta del av kent - mannen i den vita hatten.


Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen

Jag minns allt, som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att det känns

Och snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår

Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Jag är 40 år från döden
enligt dagens statistik
Det är en rogivande tanke
att vi har så ont om tid
Och jag har svårt att visa känslor
när det inte gäller oss

Och tiden krossar mjukt ditt motstånd
Det kommer smälta bort som snö
Tills du slår din käpp mot muren,
som du reste kring din ö
Och alla dina vänner och hela din familj
Dom går med stormsteg mot den dagen
då de inte längre finns

Och hon som stirrar ut från spegeln
Det kan väl inte vara Jag?
När blev jag så ful & trött & gammal
så ensam, feg och svag
Och när man hatar den man blivit
Och man föraktar den man var
Så finns det ingen Gud i världen
Som kan ge dig något svar

Jag hatar allt jag nånsin sagt
Och jag hatar den jag blivit
när jag trott att jag haft makt
Jag hatar klyschorna jag spridit
på sång och dans och sprit
Man kanske borde ta sitt liv nu 

För älskling vi ska alla en gång dö

hålet i handen

I flera nätter i rad har jag haft svårt att somna nu. Jag har legat vaken och bara sett mig omkring. Tankarna snurrar runt som galningar.
När jag väl lyckats somna dröjer det inte länge förrän jag vaknar igen. Tankarna börjar snurra men efter ett tag lyckas jag somna om. Men så vaknar jag igen. Och detta pågår hela nätterna.
Pricken över i:t är väl att jag börjar bli sjuk också. Kan knappt svälja vatten.
Det kommer in jätteroliga killar på mitt jobb. Dom är oftast 3 och dom kommer in 2 gånger om dagen! Haha stackarna, dom kommer bli tjocka.. :)

Puss

Nickelback - Far away

gaedhfb

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHH JAG HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR MITT JÄVLA LIV KAN DET INTE BARA FÖRSVINNA

HONEY HONEY

Jag och mamma kollade nyss på Mamma Mia och åt bullar som hon bakat. Det är lussebullsbullar som ser ut som bullar med saffran i och vaniljkräm emellan och sen har hon hackad mörk choklad smulad i också. Dom är så sjukt goda jag åt fyra st haha svullo! Men jag åt ingen middag så jag FÅR faktiskt!
Bästa låten är Honey Honey, jag ÄLSKAR den låten.



Blöö håller på att somna kanske borde gå o lägga mig. Sov så gott mina vänner eller inte :) Kram

Never ever play me

Arlanda-dag!

Idag har jag jobbat på arlanda med ett par andra värdinnor! Meningen var väl att vi skulle visa upp oss när McDonald's folket hade rast och det gjorde vi. Ganska bra tyckte jag faktiskt att vi var emellanåt. Men det blev massa mat, godis och fika men det var faktiskt kul! Trött är jag verkligen eftersom jag gick upp 05:30, jag är absolut inte van vid det. Meeeen jag överlevde tydligen eftersom jag sitter här. Är så trött att jag bara vill gå o lägga mig haha! Det skulle vara så skönt!
Och jag måste säga ett STORT grattis till Sandra som kom in på högskolan! Som du har längtat, äntligen! :)
Sen har jag inge mer intressant liv. Bara så ni vet. Resten har fuckat sig till den grad att jag inte ens har orken att ta livet av mig och då är det illa.. :P Det jag har insett nu har jag insett alldeles försent och jag har enbart mig själv att skylla. Så även om jag inte trodde att jag kunde hata mig själv mer så går det ska jag bara få tala om eftersom jag trodde att det gick att fixa. Men det var försent och det är MITT fel. Så, nu har jag äntligen insett och uttalat det. Allt är MITT fel, bara mitt ingen annans och det är jag som har sabbat allt, bara jag. Så jag får bara se till att buga och bocka när alla sparkar och hårda ord kommer emot mig eftersom att jag förtjänar dom.
Soooooo.. Kill me please?

Du ser vart jag längtar och du ser hur jag mår

Jag går genom stan som om ingenting har hänt
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir
Och du vet hur jag mår
Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt
Du har nån i handen, jag skiter i vem
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem
För mycket människor i stan just idag
Här blir man ensam bland tusen

What about

"Can you get to the future if the past is the present"

Ledig dag

Idag är min första lediga dag på en vecka och min enda lediga dag på kommande veckan! Det känns sköööönt. Jag har tagit en väldigt lång dusch och rakat mig som jag inte gjort på hundra år. Nu ska jag fixa naglarna som jag inte heller gjort på hundra år och jag ska bara bry mig om mig själv! Underbart!

Ha det bra Pusssssss

I accept everything

That day
When everything was a mess
And everything was in place
And there's too much hurt
Sad, small, scared, alone
And everyone's a cynic
And it's hard and it's sweet
But it's supposed
To be like this

Och när det kommer så kommer det vara perfekt

I gotta take a chance

Idag har vart som resten av dagarna den här veckan fast värre. Jag har verkligen känt hur det har vart berg i huvudet. Berg bakom ögonlocken, berg i hjärtat. Jag har inte kunnat hålla mina ögon öppna nästan, än mindre huvudet uppe. Jag har haft så fruktansvärt ont i huvudet och jag har bara velat lägga mig ner och sova och aldrig mer vakna. Det må låta töntigt och påhittat men det är dagens sanning. Idag har jag inte bara mått psykiskt dåligt, som vanlig, utan det har gått över till det fysiska. Det kanske inte finns någon mer plats i mitt psyke jag kan må dåligt på så det har vart tvunget att gå ut över hela kroppen så jag verkligen känner det.
Jag vet inte vad det är och allt jag vill är att det ska försvinna. Jag skulle ta bort det om jag visste vad det berodde på, det lovar jag, men jag kan inte. För det bara är där. Jag känner mig helt trampad på.
Nu ligger i alla fall den lilla julklappen här brevid mig. Den ligger och väntar på att bli öppnad och det ska den bli imorgon. Jag tyckte det var en rolig klapp men jag har ändrat mig. Den känns bara urfånig och töntig, inget man ger i den sitsen jag  är i just nu. Jag vet inte vad jag ska göra. Vad jag än gör och hur jag än gör det så kommer jag sabba allt. För det har jag redan gjort. Det lilla som är helt kommer garanterat att vara trasigt efter den här helgen. Jag orkar inte mer, jag vill bara glida med resten av livet. Jag vet att det inte går men jag orkar inte göra något annat, det blir bara förstört ändå.

What good is a heart if there ain´t love in it?
Puss på er

Looking from the outside

And you, bring me to my knees again
All the times that I could beg you please, in vain
All the times that I've felt insecure for you
And I leave my burdens at the door
All the times, that I felt like this won't end
It's for you
And I taste what I could never have
It was from you
All the times that I've cried
My intentions were full of pride
But I waste more time than anyone
All the times that I've cried
All this wasted, it's all inside
And I feel all this pain
I stuffed it down, it's back again
And I lie here in bed
All alone, I can't mend
But I feel, tomorrow will be okay

Destination unknown

Igår var jag på jobbet. Efter det på värdinnekursen. Alla andra som var där var nyanställda, hade max jobbat som värdinna i någon månad och dom varvade alla det med kassan. Jag fick höra ett par grejer jag kunde behövt veta men resten har jag i princip självlärt mig. Det var en vänlig själ där i början för över ett år sen som berättade hur man blåste upp ballonger och hur man tömmer soppåsar (som jag inte ens får göra?) men resten har kommit av sig själv och jag gör ett jävla bra jobb ändå. Man skulle inte ens ha fått sina kläder innan man gått den kursen! Men snälla, kunde jag inte fått gå den för 1 år o 4 månader sen? :P Kändes lite löjligt haha! I alla fall fick vi ansiktsmåla på varandra och eftersom jag redan hade målat en tiger förut så fick jag måla henne till spindelmannen! Hahaha det var svårt men kul! Jag själv blev en tiger men hon var jättebra på att ansiktsmåla så det blev häftigt!
Snart är det iaf jul. Idag ska jag o Tobbe iväg o köpa julklappar till alla. Inte för att vi har någon aning om vad vi ska köpa.. Det är alltid samma problem! Vad köper man till mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, farbror, morbror, kusik, syster, bror, "styvmor", bästa vän? Usch jag har verkligen världens sämsta fantasi så jag kommer alltid på samma saker som vi redan har köpt!!

What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams

HatTisdag

It seems to me that all of us have lost our patience.
'cause everyone thinks they're right
I'm not ever going to know if i'm right or wrong
I'm tired of playing games, of looking for someone else to blame
For all the holes in answers that are clearly showing
For something to fill the space, was all of the time i spent a waste
'cause so many choices point the same way i was going

I don't want to go and follow you just to end up like one of them
And why are you always telling me what you want me to believe?
I'd like to think that i can go my own way and meet you in the end.

---

Idag är en fruktansvärd dag, liksom förra veckan. Jag känner hur det dunkar, svider och bränner bakom ögonlocken hela tiden. Jag känner hur det knakar i kroppen när jag ber den röra på dig. Jag känner hur det bara läggs på sten för sten i hjärnan. Allt jag känner är skit. Jag känner inte ens en liten strimma av lycka. Den är helt borta, helt släckt är den. Jag hatar allt, jag hatar mitt liv, alla runt omkring. Men mest mig själv.
Idag är en fruktansvärd dag.

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0