TILL BODIL <3

Allt här hemma är bra, allt är som vanligt. Jag har avslutat dumma relationer och hittat bra. Jag gör sånt jag vill och struntar i resten. Jag har köpt en ny kissebebis som heter Bebis (ja han kommer även heta det när han blir stor och vuxen ;) ) Har funnit mig världens bästa vän i Linda du vet, som jobbade på sats Haninge också! Ja, jobbade, hon har bytt till sats Älvsjö nu och jobbar som säljare i förberedelse för att bli platschef någonstans och jag har tagit över ansvaret för receptionen nu.
Jossan som bodde mitt över mig har flyttat till Rättvik nu, hem till sin pojkvän, och jag har fått bra kontakt med dom som bor snett under mig, alltså i lägenheten under Jossans, dom är supersnälla och har en jättefin hundvalp.
I övrigt rullar allting på bra, jobbar som ett jävla djur och har inte tid med mer, är trött hela tiden när jag inte jobbar, men det går nog över när man kommit in i saker och ting mer. Träningen går åt helvete men jag försöker så gott jag kan. Försöker också sluta med socker (!) och det går ganska så bra, rökningen är där den är, och så får det vara med det! :)
Jag är blond igen, för jag glömde bort hur jag såg ut och saknade den färgen lite, men nu saknar jag mörkt istället, jag är OMÖJLIG!
Jag fick ett erbjudande av sats att börja jobba i norge som receptionansvarig på ett center där och jag åkte dit en vecka för att upptäcka att det var åt helvete inte min grej, folket där var inte då bra och jag är nog lite för feg. Eller så var det för att jag var tvungen att bestämma mig på 3 dagar, jag vet inte, men jag ville inte stanna så jag åkte hem och sitter kvar i haninge fortfarande :)
Knallade sen in i väggen och på midsommar så mådde jag så dåligt att jag flydde stockholm ett par dagar, ut på landet till mormor och morfar, och orkade inte prata med någon alls knappt. Det var bra, för efter det så fick jag en av dom bästa somrarna i hela mitt liv! Låg på stranden och solade och badade, var ute och åkte med båtar, gjorde stan, var på grönan och mådde allmänt BÄST!
Jag har börjar omprioritera saker i mitt liv och tänker aldrig mer sitta fast på en och samma punkt för länge när jag inte vill, jag ska sluta vara för snäll och jag ska våga stå upp för mig själv - alltid!
Jag tittar fortfarande upp mot din lägenhet när jag går förbi, för jag saknar dig! Jag tänker på dig och jag hoppas att du har det toppenbra, längtar tills du kommer hem!! :)
PUSS <3

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0