What are we doing?

"And I know I won't admit it
And I don't want to say it
But I still look for you in the park
On my way home each day
And no, I won't admit it
Not even to my friends
They think I'm doing well
And I even lie to myself
And it still feels so much
That we don't know what we're doing
I'm a strong woman
But sometimes I'm weak for you"

Nu vill jag ha en förändring. En riktigt stor bamsebrakarförändring. En sån som man aldrig vågar göra. En sån stor förändring att allt förändras. Och jag vill ha den så mycket att jag skulle kunna vråla sönder halsen! Jag vill ha den så mycket att jag skulle kunna.... Måla om rummet!? Ta bort min mörka färg? Fast det räcker inte. Det förändrar inte allting. Bara mitt rum. När sommaren kommer ska jag bajsa på allt! Göra vad jag vill! Det är det enda viktiga just nu för mig själv.
Det är så konstigt för om jag kollar åt vänster så ser jag min gamla mobil. Det känns som att så fort jag tittar på den så vill jag att allt ska bli ljust! Nej det här duger inte vafan!
Nu ska jag försöka göra nåt! Ha det så braaaaaaaaa :)
PUSS

och hur mår du?

"På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg
Jag hittar nog hem tillslut
Och finner säkert vägar ut
En liten bit av mig finns nog kvar hos dig
Jag är nog mera stark än svag
Nu går jag mot en morgondag
Det kommer att gå bra
Jag ska leva livet"

Kärlek på en räkmacka

LONDON PÅ MÅNDAG!
STUDENTEN SNART!
MASSA STUDENTSKIVOR!
SHOPPING!
POJKVÄN MUCKAR!
SOMMAR!
MIDSOMMAR!



Aaaaaaaaaaaaaw vad jag längtar!! En utlandsresa är det enda som saknas, en utlandsresa till ett varmare land! Men det ser inte ut som att det kommer att komma min väg. Men jag får överleva utan I guess!
Men härnäst kommer England. Fyfaaaaan vad kul det ska bli! Jag ska leta efter en studentklänning, skor till studenten, klänning till skivan, solglasögon och lite andra fina saker! :) Något till pojkvän ska man väl kanske lyckas få med sig kanske. Men bara om du är snäll Andreas mohaha *djävul* !
Ni kan ju alltid spana in bloggen när vi är där; http://callinglondon.blogg.se/ . Än så länge finns miljoner info om London vi vart tvungna att ta reda på men när vi är där uppdaterar vi om allt vi kommer göra! Maaaaaaaaaaah jag lånade också en resväska idag när vi var hos pappa och pratade om min a la student, efter utspringet. Massa massa god mat! Ni är så välkomna så hihi..

Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig

ANDREAAAAAAS KOM HEM OCH KILLA MIG PÅ ARMEN OCH RYGGEN! SAKNAR DIG! <33



image10
London by night

The world with the smile

Jag är på ett sånt sjukt danshumör! Jag vill bara ut och höra musik och röra på mig! Dansa natten lång! Aaaaaaah det bara kryper i benen! Har fått smak för den nygamla låten: Alex C - Rhythm of the night. Det är ju en gammal klassiker men den är fan grymt skön, jag känner pirret i benen varje gång jag lyssnar!

Igår var ju Sandra och jag i stan och jag köpte ju en väska. Idag märkte jag att den blev färgad av min väska, alltså den var inte vit på vissa ställen utan blev svart. Redan då tänkte jag gå tillbaks med den. Sen åkte jag och mötta mamma och då påpekade hon att mitt ena axelband lossnat från ena hållaren. KUL tänkte jag, hade ju massa grejer där i plus min dator. Sen inne i en affär såg jag att en plupp som sitter under väskan lossnat också. Jag köpte alltså rent av skit för 400 kr. Så vi gick och lämnade tillbaks den så jag ska få tillbaks pengarna på kortet inom 2-3 arbetsdagar. Då ska jag köpa en väska som fanns på Wedins, superfin också! :) Hoppas på bättre tur där!

Det känns som om att jag har stenar i magen. Vet inte varför känner mig bara så tung. Känns som jag har tyngder i mina fingrar, mina händer, överallt.
Blä!

"Men bryt inte ihop nu,
du e bara en av många människor jag drömt om.
Och du kan inte fånga Mig
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig
Men det äter upp dig när du
ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort."

The night of my life

Det är inte ofta jag brukar känna kryp i fingrarna av att få skriva men precis under de dagarna som det inte gick att komma in här så gjorde jag det. Sen när man väl kunde komma in så var lusten borta. Det är skumt..
Jag har i alla fall haft en superrolig helg! I fredags var vi ute och firade Sandra. Jag, Sandra och Bina var det som var ute. Först gick vi till Nivå22 sen till 360, det vanliga stället. Men det är så kul där!!! Vi hade the best time ever kändes det som! Dagarna efter hade jag träningsvärk i mage och ben, vet inte om det var från allt dansande eller allt skrattande men det var i alla fall värt det måste jag ju säga. Sen på lördagen hade jag och Sandra vår lilla pizzadejt på pizzerian vid mig. Det hade vart mysigt om inte personalen var så sjukt otrevliga att man bara ville kasta pizzan i ansiktet på dom.
På söndagen jobbade jag bara och när jag kom dit var det typ barninvasion så jag visste inte vart jag skulle börja med mitt glassutdelande! Efter jobbet åkte jag bara hem och sen mötte jag en annan Sandra som skulle lämna av lite pengar för min studentskiva. Igår hände inte så mkt, första dagen i skolan efter lovet. Idag fick vi våra studentmössor!!!!!!!!!!!!! Supersnygga! Eller aa, dom ser väl ut som alla andras men det känns bättre när jag höll i min egen, det känns så verkligt och så.. vuxet på något sätt.
Så underbart väder att man håller på att längta ihjäl sig efter sommarvärmen och att bara få ligga och softa på stranden.

Jag har bestämt en låt jag ska ha på min begravning. Jag vet att det är alldeles för tidigt för att börja planera men jag har i alla fall bestämt mig. Det är Jimmy eat world - Hear you me. Den skulle vara perfekt, jag vet inte varför. Men ni vet i filmer när någon dör, då är det alltid en låt som passar. Och den låten passar min död perfekt.
Jag har så sjukt mycket att göra nu. I skolan känns det som om jag har hundra grejer. På jobbet känns det som om att jag måste bli bättre, med vänner, med pojkvän. Alltid känns det som om att jag inte räcker till, som att jag alltid måste förbättra mig, som om att jag är dålig som jag är. Och jag vet inte hur jag ska göra det för min hjärna vägrar samarbeta med mig. Den vill vara som jag är och jag vet att det inte är bra. Det är inte bra att vara så.

Nu känns allt fucked up. Det känns som om jag verkligen gjort nåt fel eftersom han beter sig som att jag bara är en enkrona som ligger på marken, som att han funderar på om jag är värd att han ska plocka upp mig eller om han ska låta mig ligga kvar. Det är ju ändå bara en enkrona, det är ju ändå bara jag. Sparka lite på mig för att se om jag fortfarande glänser vet jag.
Är jag verkligen värd besväret?

---

I don't know how I can face this pain
I'll keep it inside so you can't see
I don't think I can go on this way, 'cause it's not me

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0