:D

Igår vart en bra dag! Först träning med en gammal kompis, det var kul! Grym jävla träningsvärk idag dock, men det är bra antar jag ;) Efter det skyndade jag mig hem för att fixa iordning mig, jag och Sandra skulle ju på bio! Jag hann alldeles utmärkt och vi åt middag på mitt gamla jobb, donken. Det var kul att träffa dom igen!  Sen gick vi på bio och såg bröllopsduellen, den var faktiskt rolig! Vi gick till tåget, som såklart var försenat och sen bestämde vi oss helt plötsligt för att gå och ta ett glas! Vi hade ingen som helst aning om vart vi skulle gå, vi ville dansa o så men hade ganska stora väskor med oss och vi ville inte lämna in dom. Så jag föreslog biljardpalatset! Sagt och gjort, dit gick vi. Jag har bara vart där en gång och det var dejt så jag tänkte inte så mycket på hur man gick då, men det gick jättebra att hitta ändå! Så vi tog varsit glas och sen blev vi uppropade för att spela biljard! Tjoho, faaaan vad dåliga vi var haha!
På vägen hem fick jag ett sms om att det var en fest i närheten av mig, hade inte den blekaste aning om vem som skickade! Men det var i alla fall en kille på mitt jobb och jag försökte ringa en hel del men det var ingen som ville gå med mig! Tillslut fick jag tag på en tjej från jobbet och vi blev upphämtade! Faaaaaan vad kul det var, dansade som en maniac! Jag dansar aldrig någonsin när jag är nykter men det gick ju helt strålande då också! ;)
Ikväll ska jag gå ut med Bina. Vet inte hur det blir med dom andra, Danne sa upp sig från kvällen, hoppas Lina hänger med ändå!
Nu ska jag fixa lite PUSS

!

Halloj!
Idag har jag jobbat litegrann. Sen var jag på ett cykelpass, det var en av de tuffare klasserna. Och det sa instruktören när passet BÖRJADE! Så där satt jag, helt otränad, på en cykel med 32 taggade människor och kände mig livrädd! Och jag säger det, redan efter uppvärmningen rann det svett! Det var fruktansvärt!!
Imorgon ska jag i alla fall gå på muskel pass, det var så himlans kul! Efter det ska jag på bio med Sandra, vi ska se bröllopsduellen! På lördag ska jag iväg och leta kläder till inspirationsdagen. Den dagen infaller på en lördag och JAG JOBBAR PÅ SÖNDAGEN! Gaaah! Men det löööser sig, jag får ta det lilla lugna bara ;)
Det här lördagen ska jag iaf hänga med Lina och Danne! Haha tredje hjulet eller vad! :P Men äsch det blir nog trevligt :)
Sååå, imorgon tänkte jag försöka köra på en rockig stil, det ska bli kul! Love to mix styles! =)
Idag beställde jag även hem sheer cover, hoppas det är bra! Dyrt är det, bäst att det är bra mohaha.
Nu ska jag sova PUSS


PS. LYSSNA, HELT SJUKT BRA!! LYSSNA!

Ms. Maggio

Är det bara jag som älskar Veronica Maggio? Hon är ju så jäkla bra! Har precis börjar avguda "Gammal sång"! SÅ BRA!



Nu är jag i alla fall mer frisk! Det är skönt, ska jobba idag. Funderar på att träna sen, har föööör mig att det var ett Core pass vid halv 8, det skulle vara trevligt! :)

Kram

Everything changes

I duschen

Det hände en rolig händelse idag när jag stod i duschen. Och jag vet att han skulle skrattat åt det, ingen annan. För det var sån humor han hade! Som han smittade mig med, som jag fortfarande har kvar.. Sen började jag tänka att han nästan skrattade åt allt, han tyckte att så himla mycket här i livet var roligt, även fast det var så sorgligt på så många sätt. Men ändå skrattade han åt alla småsaker man kunde, även de som inte var så roliga, även sånt som jag blev irriterad över! Och det var ändå kul! Och jag minns allt. Alla jävla skitfilmer vi hyrde, vi hade sett nästan alla som fanns i den där stackars videoaffären. Och när vi i början av förhållandet inte kunde se klart en enda. Som alla andra nykära antar jag! Jag kommer ihåg en annan gång i början när vi åkte till ett badställe en kväll med hans vän. Dom badade för fullt och jag satt uppe på berget och kollade på. Sen kom han upp och kramades fast han var så blöt och det var solnedgång och jättemysigt. Men det tänkte jag inte på då. Och han kommer nog inte ihåg det.
När det tog slut vart jag som besatt. Sen tänkte jag på att när hans kompisar blev dumpade av sina flickvänner ville de säkert ha tillbaks och dom gjorde säkert mycket för det men de sa säkert till honom att jag är skit och blablabla. Och jag tror säkert att han stöttat dom i allt dom gjort, det är bara det att han har så svårt att stå för för sig själv och det äcklade mig. Fast på sätt och vis var det ändå en del av hans charm.
Och jag visade allt. Jag visade att jag vill att vi ska göra det och det, flytta tillsammans, resa någonstans, göra vadsomhelst! Men han blev som ett stort Nej hela han. Man såg det på kroppsspråket, hörde på rösten. Jag ville göra så mycket, jag ville leva med honom, men han ville inte detsamma med mig. Eller så kanske han hade velat om jag bara hade backat lite och gett honom lite space. Men antagligen inte, då skulle vi inte vara i den här situationen nu. Och det gör så jävla ont, men jag vill inte ens erkänna det längre egentligen. Bara det gör ont.
Och jag minns i början när jag sa till alla; "Jag fattar inte hur man kan bråka med den man är tillsammans med". Bara det visar väl hur vi förändrades. Men det var massa skit i början, en hel del faktiskt och sen kom min.. ja jag vet inte riktigt vad det var. Depression antagligen. Och jag vet inte varför. Den är halvt försvunnen nu, jag är inte så allvarligt nerskitad som jag var förut. Jag lyckas hålla tårarna borta när jag åker buss, jag lyckas hålla ett samtal utan att känna klumpar i halsen och magen. Det är väl framsteg antar jag. Det skrämde väl bort honom, det var ju han som fick lida . Det var han som fick ta all skit och det är inte schysst. Fast han var ju inte schysst heller. Eller vad han det? Han kanske inte bara visste hur man betedde sig på annat sätt. Eftersom han aldrig tyckte att han gjorde fel. Ganska simpelt egentligen, han beter sig på ett sätt, jag beter mig på ett tusen sätt. Och så sitter jag och klagar på att han har svårt att vara sig själv. Fyfan vilken jävla hycklare jag är.
Och det känns så tråkigt att det ska sluta på det här sättet. Efter nästan 2½ års vänskap och kärlek slutar det på ett sämre sätt än det har vart under alla år. Vi klarade en del tuffheter och slag mot oss men vi klarade inte den svåraste delen.
Det kan ha vart mitt fel, det kan ha vart hans, antagligen var det bådas. Antagligen var det för att jag ångrade mig så grovt och blev som besatt som han blev helt off, mer avvisande än någon gång i vårt förhållande.
Även fast jag tror mig komma över det mer och mer varje dag så finns det stunder allt kommer tillbaks. Som det i duschen, ingen skulle skrattat förutom han och jag. Och när jag tänker på det så saknar jag så fruktansvärt, även fast jag vet att det alltid kommer att vara såhär, att våra år slutade med en fråga som jag aldrig fick besvarad. Men det känns sjukt att det ändå ges upp så lätt, allt. Det senaste skitgrejen som hände, när vi faktiskt skulle försöka igen blev ett stor jävla missförstånd som jag mår skit över. Jag vet ju att det var jag som sabbade det den gången. Och ändå, fast det var ett missförstånd så spelar det ingen roll. Kanske är det bra att jag lär mig att man inte ska sabba det bästa i livet bara för att man är lite osäker på vem man är, eller inte.
Kanske får vi veta, kanske inte

SJUK

Ja, riktigt sjuk har jag blivit. Började väl i tisdags, eller onsdags kanske det var, med att jag hade ont i hela kroppen, du vet när man tar på huden och det gör ONT! Det gjorde ont när jag lyfte vissa kroppsdelar, när jag vred på nacken, när jag gick, när jag satt osv. När jag kom hem den dagen var jag kokhet på pannan och hade väl då antagligen feber. Hade ont i kroppen dagen efter, sen började min hjärtliga förkylning komma. Nu känner jag mig så förstörd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Trots allt detta så åkte jag, på fredagskvällen, och hyrde film och fick vänta på bussen i 30 minuter utomhus i typ stormvind! Och idag shoppade jag med mor min i Nacka forum. Men <3 det centrumet och <3 zara och New Yorker! Jag köpte en vit kappa, en mörklila lång polotröja, en hallonröd tröja, en mörklila scarf och en mascara! När jag kom hem var jag så slut att jag la mig i sängen och somnade. Vaknade av att jag var döhungrig så jag och Sandra gick och åt pizza. Nu känner jag mig helt död, jag ska jobba imorgon också. Det känns sisådär.. Hoppas bara jag mår bättre då, tänkte sova nu och ge kroppen en chans!

Kram

wrong kind of place to be thinking of you

Jag måste bara få tillägna ett inlägg till en ny arbetskamrat till mig. En tjej som verkar ha ett av de tuffaste liven jag hört om. Den tjejen är hur stark som helst, hon har tagit sig igenom många svåra stunder. Hon har tagit sig ifrån ett land till ett annat och lämnat mycket kärt bakom sig. Hon är så stark, jag vet inte vart hon får styrka ifrån. Och trots allt svårt för henne så hade hon suttit och funderat på mig igår. Vi hade pratat lite om livet och så, så hon hade suttit och tänkt på mig igår, på min lilla pluttiga skitgrej, fast det finns andra som har det värre. Jag vet att hon själv inte mår så bra, jag vill bara krama om och trösta när jag ser att hon är nere.

Till alla med kärleksproblem, ta hennes råd och hitta en FRANSK kille! Resten är skit!

I stopped myself

hultsfreeeeeeeeed!!!!!!!!

Det är typ 99% chans att jag åker till HULTSFRED i år igen! Det var sjuuukt kul förra gången och det är kul att leva som en luffare! Winnerbäck kommer spela 4 gånger på 4 dagar, the killers kommer, takida mm.
Men då finns det inte en chans i världen att jag kommer kunna flytta. Men Winnerbäck 4 gånger!!!! Det är det fan värt!



Bilder från förra festivalen

       

en trött människa, på allt

Ju större kärlek desto större smärta

the pain is so big you feel nothing at all

Idag har jag o Sandra kört pilates. Det är inget för mig, muskelpasset var tusen gånger roligare. Det är kul när det händer saker hela tiden, när det tar lite på en när man tränar! Man måste få lov att bli lite svettig annars känns det lite trist! Men imorgon är det yoga så vi får se hur det är. Om jag inte gillar det kommer jag nog överge dig lite ibland Sandrew! Innan träning var det promenix med Bina och innan det.. Ja, inte så mycket haha! Imorgon är det öppning igen och det ska bli kul! Det är skönt att vara lite själv och bara få bekanta sig och undersöka!



As soon as you're born they make you feel small
By giving you no time instead of it all
Till the pain is so big you feel nothing at all
They hurt you at home and they hit you at school
They hate you if you're clever and they despise a fool
Till you're so fucking crazy you can't follow their rules
When they've tortured and scared you for twenty odd years
Then they expect you to pick a career
When you can't really function you're so full of fear

First you must learn how to smile as you kill

Muskel

Idag väcktes jag av en kvinna som ringde och ville fråga massa saker.. I mitt sömniga tillstånd så sa jag ja men ångrade det snart.. Hon fråga massor om radio och tv. Jag lyssnar inte ens på radio.! Äh men det var bra ändå. Jag gick upp och åt o så, fixade lite. Sen åkte jag till gymmet. Det blev ett muskelpass med kära "styyyyvmor", hon är en grym instruktör måste jag säga. Det kändes nästan som bodypump bara att man inte använde sig utav stången med vikter på, utan man körde med lösa vikter. Jag kan nästan säga att det kändes bättre. Och GUD så jag svettades! Men det är väl bra haha, nu känns mina ben helt mörbultade. Ikväll är det middag hos pappa och imorgon är det sista dagen på McDonald's.


"jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv


jag har saknat en vän"

SATS

Idag har vi vart duktiga.. Eller lite iaf haha! Jag och Sandra bokade tid med träningsvägledare, det blev en ledig plats precis idag så det var helt perfekt! Så hon visade oss lite maskiner och så. Sen tränade vi själva! Duktiga oss! NU SKA JAG SOVA PUSS

Looks like the boy's to shy

Hjälp vad jag har skrivit mkt på senaste tiden. Det betyder nog att jag inte har nåt bättre för mig. Det är ganska tragiskt.. Så när jag väl slutar skriva mkt igen betyder det antingen att jag har skaffat mig ett liv, eller tagit livet ifrån mig!

Ha det så bra!

Immpuls

Hahahaha bara för att jag inte har nåt att göra så skriver jag massa här.. Hur normalt är det på en skala, jag brukar aldrig skriva här! =O
Så då gör jag inte det. En bild säger mer än tusen ord sägs det.. Så här kommer ett par tusen ord då!

               

Alla bilder kommer från en hemsida som heter immpuls. Nu verkar den vara helt borta. Jag har letat efter den men jag kan inte hitta den. Hemsidan hade en perfekt nivå av torr humor som jag tycker är helt underbar! Men hemsidan försvann, gick upp i rök. Det är inte okej =(

WINNERBÄCK <3

Jag måste bara säga det här.

LARS WINNERBÄCK ÄR GRYM! Han är så jävla bra och han verkar vara så jävla äkta. Han har inte låtit publiciteten och berömmelse ta över hans liv, han verkar stå med båda fötterna på jorden. GUD vad jag vill till Hultan i sommar, han spelar ju 4 gånger där. Ååh jag måste..!!! Den senaste som jag har verkligen fastnat för är "Du gamla fria nord". LOVE IT.

mjao

Hemma! Supercoolt va!? Jag stannade en timma extra bara för att hjälpa till lite. Han som ställde sig i repan efter mig nu var sprillans ny och jag fick hjälpa lite! Jag som är ny själv!!
Imorgon ska jag och Sandra träna efter jag slutat kl. 7. Men idag var jag för trött.. Plus att top model började kl 20. Det var därför jag skulle skyndat mig hem så jag hann se när de fick sina make-overs men det glömde ju jag bort såklart. Så nu kom jag till slutet av det haha. Sen såg jag att Mr. Winnerbäck kommer på tv kl. 21 ikväll! YEEY! Det ska jag se! Första gången han träder fram i media på riktigt och pratar!!! Han som gömmer sig hela tiden! Det är ett måste!

NU BÖRJAR DEN! KRAM

Innan jag går...

...måste jag bara skylta med en låt som kommer från en av de bästa filmerna någonsin! JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN!



JAG VILL OCKSÅ HA EN PRINS!

Mongo!

Klippet!?

Otroligt! Idag har dom faktiskt inte borrat utanför än! Maskinen har bara fnyst och pumpat ur luft men det låter inte lika högt! HOPPAS DEN ÄR TRASIG!!
Imorgon ska jag träna med Sandra! Ingen av oss tränar och ingen av oss kan maskinerna! Men det ska nog gå bra! Idag börjar jag två igen men jobbar däremot bara till 7! Det är skönt, sen ska en annan kille ta över stängningen på onsdagar. Stängningen igår tog mycket längre tid än vad jag trodde. Jag ska sluta 22.15 egentligen men jag kom därifrån 22.50.. Kan ju vart för att det var första gången. Man kanske får mer rutin på det sen.

Jag sitter o letar efter världens roligaste youtube klipp. Jag såg den med Adde och vi har aldrig skrattat så mkt någonsin! Kan bero på att vi har så sjukt dålig humor. Men jag hittar den inte. Jag kan absolut inte minnas vad vi sökte på. Jag måste fråga hahaha! Jag höll på att dö av skratt!

FRUKOST TAJM! puuuuss

Stängning och knäppa Milla

Idag stängde jag! Det gick bra, tror jag haha! Idag var allmänt en dag som kändes mycket bättre än igår! På alla plan. Sandra kom in idag och köpte kort så vi ska träna på torsdag! =D Jag bokade oss även till hennes Be loved yoga på måndag. Lika bra att boka i tid, den var helt överfull igår. Pappa kom med gudfar min, sen en liten suprise/pinsam/rolig person hehe. Jag bokade även in mina klasser till inspirationsdagen! 4 st på en dag! Tack för det ANGELA! Jaaaaaa det är ditt fel! Haha nejdå. Roligare att gå 2 också. Vårt tema är hemligt, kan bara säga att jag borde gå och köpa någon slags outfit snart!

Mamma var supersnäll som hämtade mig idag. Hon skjutsade mig igår på morgonen också, kl 05.20! SUPERTACK! I alla fall, när vi sitter i bilen pratar vi om mitt dilemma, tvätta håret ikväll. Vi kommer fram till att jag ska tvätta det imorgon, jag börjar ju 2 ändå. Ja fint klart, slutpratat om det.. Jag kommer hem, går in och tar bort sminket, ställer mig i duschen, sköljer av håret. Tänker samtidigt på hur SKÖNT det ska bli  med sovmorgon. Sen kommer jag att tänka på dom som borrar, nej då blir det ingen sovmorgon. Bra då kan jag gå upp tidigt och tvätta håret så hinner det torka o så! Fan vad smart jag är, tänker jag nöjt. Tills jag kommer på att jag redan står i duschen och löddrar in håret i schampo. HUR DUM FÅR MAN VARA?

Nu ska jag iaf sova! Puss&Kram

BORR

Jävla borrgubbar där ut!  Vet inte varför dom borrar, mamma pratade om bergvärme. Och dom börjar innan kl 7 på morgonen. Det låter förjävligt! Man kan inte sova! Så även fast jag gick upp 20 över 4 igår så får jag inte sovmorgon idag heller, nejnej, dom ska BORRA så att man knappt kan höra vad man tänker. Jag förstår inte hur smartskaften valde att borra på vintern när marken är hård? På sommaren lär det vara tusen gånger lättare att borra!
Jag funderar på att skaffa sheer cover's mineralfoundation. Jag vet att man inte ska gå på vad Tv-shop säger men jag vill ha nåt som funkar och jag har faktiskt hört av vanliga människor att det funkar. Jag har ju mina hudprodukter från Vichy och dom funkar superbra. Jag känns som en babystjärt i ansiktet, har aldrig vart med om att jag känns så len! Haha Sandra, jag kommer ikapp din babyhud!





  



Nej men nu ska jag väl kanske gå och göra mig lite frukost.
PUSS

Kommunaltrafik!!!!!!!!

Hemma. Var inte så trött som jag föreställde mig.. Någonstans mitt på dagen blev jag lite hängig men det gick snabbt över! Kände mig lite dum när det kom frågor jag absolut inte kunde svara på men det är sånt man får ta, jag menar, det var ju första dagen men ändå..
När jag slutade satt Linus och väntade på mig och sa "VI SKA TILL LÄNNA!" och då åkte vi. Han skulle köpa en ny mobil. När vi först fick vänta på den bussen i hundra år så blåste det svinkallt när vi skulle gå till affären. Där sa affärsgubben att den var slut, men fanns i Kungens Kurva. Ja då åkte vi väl dit då. Men först fick vi vänta på bussen. Vi bytte i Skogås och missade Preciiiis tåget, så vi fick vänta IGEN! Konstigt nog matchade bussen från Älvsjö med tåget så där behövde vi inte vänta! När vi kom dit så gick vi in på media markt. Där hade dom hans telefon för mycket billigare än den andra. Men NEJ dom hade sålt den sista under dagen. Så det var bara att gå till elgiganten igen.. Vart den nu låg!? Vi gick runt som två isbitar men hittade den tillslut. Och DÄR fanns hans telefon! Otroligt.. På vägen hem fick vi vänta på bussen, i älvsjö var tåget försenat. Blablabla, hur som haver så förstår ni kanske att kommunaltrafiken inte var på vår sida idag? =P

Jajaaaaa.... Såg nyss att Sex and the city börjar ikväll från början! Jag har hela boxen men det är alltid kul att se på tv!
Såå imorgon börjar jag två och stänger! Det känns läääskigt men någon gång måste ju vara den första!  Nu blir det middag PUSS

Dag som idag som igår som imorgon

Asså vad FAN är det med folk? Jag blev nyss kallad BLÅST av en kille som jag inte gav ut mitt nummer till? Vad tror han? Att jag gärna slänger ut mitt nummer till vänster och höger, till en jag aldrig träffat? Jag har också blivit kallad för dum i huvudet för att jag inte ville åka hem till en kille första gången vi sågs! Jag tycker att om man ens överhuvudtaget ska träffa någon som man mött på internet så ska man mötas utomhus. Där det är folk, fan man vet aldrig vad det är för jävla äckel som finns. En annan kille började typ förhöra mig första gången vi pratade, bor jag själv, jobbar jag, med vad osv. ORKA!

Lägenheten idag iaf var helt okej! Vi kollade på en etta som låg precis brevid också, men det vet jag inte.. Jag gillade inte den. Och den andra som jag kollade på var mycket mycket finare. Men köket och badrummet var under ALL kritik. Men det går att fixa, det känns bara onödigt att lägga ut pengar på att köpa massa grejer till ett kök när jag har ett andrahandskontrakt. Det känns inte kul, det är pengar som jag lägger ut och aldrig får tillbaks. Pappa tyckte att jag ska ta tvåan och under tiden går vi och ansöker om ett lån så jag kan flytta. Det låter ju smart alltså! =P Det finns jättefina lägenheter i Brandbergen, jag kollade idag. Men mamma tycker inte att det är ett bra ställe och hon tycker det är för mycket pengar att låna. Men jag kommer ändå hamna i den lånesituationen förr eller senare så varför inte nu? Enda anledningen till att jag skulle slippa vore om jag vann en miljon på lotto! Och hur omöjligt är inte det på en skala!?

Men nu har jag ont i mitt knäääääää. Måste röra på mig! Imorgon är första dagen på mitt nya jobb! Känns skitläskigt men samtidigt superkul! Jag börjar med en öppning, ska vara där 05.30! Sandra sa till mig idag att hon kommer börja träna på sats, hon gillar ju yoga så mkt och vi har fått det dit nu! Så jag blev överlycklig, då kan jag träna det med mig och jag kanske kan få henne att göra annat med mig! Hon sa att hon skulle försöka komma på tisdag kanske, om hon mår bra, och köpa kort och då kanske jag kan sälja det!! =) Om inte medlemsrådgivaren är där såklart.. Men det gör inget, han är supertrevlig!

Men mina kära (få) läsare, HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!

PUSS

Idag ska jag kolla på lägenheten!!!! Men nu ska tydligen hela släkten med hehe fast från början skulle det bara vart jag och pappa. Men det är bra det, då har man fler synpunkter än 2.
Jag ska åka nu ville bara säga det! PUSS

You're getting closer

She said life's a lot to think about sometimes
When you're living in between the lines
And all the stars they sparkle and shine everyday

He said life's so hard to move in sometimes
When it feels like I'm towing the line
And no one even cares to ask me why I feel this way 

What you thought was real in life somehow steered you wrong
Now you just keep driving, trying to find out where you belong

I know you feel helpless now and I know you feel alone
That's the same road that I am on

sjukling .. ?

Det var det. =P Igår åkte vi hem till Danne, spelade spelet vi spela på nyår sen skulle vi ut. Men jag börja må illa, igen (tjoho), så jag åkte hem. Jag gick och la mig men kunde inte sova. Imorse mådde jag bättre först men mådde skit sen, men åkte till jobbet ändå. Dom sa att jag nog borde hålla mig hemma om jag mår dåligt. Så jag åkte hem. =P Försökte få tag på honom så vi kunde byta grejer då men han svara inte, han kanske sov. Tror ju dock inte att han kommer ringa upp heller men man kan ju hoppas! Äh han har väl antagligen glömt. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Mår bättre nu. Konstigt att jag alltid mår bättre när jag kommer hem än när jag är ute på vift. Om jag mår bra imorgon ska vi i alla fall kolla på lägenheten! JAG LÄNGTAR! =D Måndag - Nytt jobb! Läskiiiiiiiiiiiiiiiiiigt!!

Nu är jag sugen på att spela The sims. Så HEJDÅ !
PUSS

Fallen hjälte...

Sååå.. Nu sitter jag här tillfixad. Ska gå om en kvart o möta Lina på tåget. Ska möta Cornelia vid södra och gå hem till Danne. Mer vet jag inte.. =/ Men det blir säkert bra. Tiiiidig kväll iaf. Jag mådde skitdåligt idag på jobbet så jag gick hem tidigare. Nu är det bättre men fortfarande inte så att jag skulle säga att det är bra. Har bäddat upp sängen så det är bara att dyka ner i den sen. Jag ser såå fram emot söndag och måndag! Jag ser fram emot det så mycket att jag inte vet vart jag ska ta mig till! Meen därför är jag så jävla rädd att bli sjuk. Jag intalar mig själv att jag mår jättejättebra och att jag inte alls mår illa men när jag gick hem från jobbet kände jag mig som en fallen hjälte. Det kändes inte bra alls.
Imorgon ska vi i alla fall rensa ur de sista spåren från varandra. Och det gör jag med blandade känslor. Älskar fortfarande dig men jag kan inte gå och vara vän eftersom jag älskar dig på ett annat sätt. Du må kunna kontrollera dina känslor men du vet du sjukt svårt jag har att göra det. Så när jag lämnar tillbaks dina grejer gör jag det för att jag måste. För min egen skull, även om jag helst skulle ha kvar dom och ligga o krama och lukta på dom (inte för att dom luktar längre men jag kan fortfarande inbilla mig att jag känner lukten). De må låta sjukt. Antar att jag saknar mer än du och det är okej. Som allt annat är okej! Men imorgon får jag tillbaks och du så det är väl bra! Jag tror det blir svårare om jag ser dina grejer i min garderob varje gång jag öppnar. Sååå.. Jag hoppas du kommer ihåg att vi ska mötas för en gångs skull, för du har ju en tendens att glömma saker som har med mig att göra. ;)

Men nu mina små hjärtan ska jag till bussen! Ha det så bra! Puss på er!

that's one thing we got

I see you, the only one who knew me
And now your eyes see through me
I guess I was wrong
So what now, it's plain to see we're over
And I hate when things are over
When so much is left undone


Jippi.. Mamma och bror är magsjuka. Båda två. Jag känner mig lite illamående ibland. När jag ringde till jobbet o fråga hur jag skulle göra sa han att "du får inte ledigt för att din familj är magsjuk". Det var inte det jag ringde o frågade om då men aja. Och jag kan verkligen inte bli magsjuk nu! Precis nu när det händer 2 stora grejer! Det går inte. Aja nu måste jag bädda sängen sen ska jag åka tjoho! Om jag inte blir sjuk så blir det en liten miniutgång ikväll med några från jobbet. En arbetskamrat övertalade mig att låna pengar av henne och jag tänker åka innan 1.. Jag ska ju upp halv 8 imorgon så det blir en lugn och sansad kväll! :) Antagligen sista gången jag kommer få se ett par av dom. Det kommer bli så sorgligt, dom är ju världsbäst.. =/ Snacka om att jag kommer sakna dom. Men så är väl livets gång antar jag :P

Ha det så bra, vi hörs! =) Puss

Dumma blogg!

Jag  tycker bloggen är dum! Jag fattar inte alls hur man kan göra den så fin som alla andra får den.. Skitirriterande!

Jag har iaf gooooooooda nyheter! På måndag börjar jag mitt nya jobb! Och.. och.. OCH..! På söndag ska jag åka och kolla på en lägenhet! Jag har blivit förvarnad om att den är pytteliten, minimal, men jag vill kolla!! Det skulle vara livet! Då kan jag köpa min kisse som jag vill ha!! =D
Åååååh jag hoppas jag gillar den! Farmor sa att den var jättefin men pytteliten! Hmm.. Spännande!! Jag är jättenervös! Tjohoo...! =)

Idag är jag iaf ledig. Vet inte vad jag ska göra, städa kanske haha! Eller inte.. =P Men jag är trööött... Jättetrött jag orkar inte vara vaken så jag kanske sover mer! Åh vill kolla idag på lägenheten!

Sen VILL jag ju verkligen verkligen åka till hultsfred i år, Winnerbäck spelar 4 (!!!) gånger på 3 dagar, takida kommer, Regina Spector! Mer kommer uppdagas allt eftersom dagarna kryper närmare. Men det är dyrt, 1390 kr för bara biljetten in. Sen kostar bussen ner, mat och extra fickpengar. Så om jag flyttar kommer jag absolut inte kunna åka.. Sen ska jag spara pengar till Turkiet-resan också. Så pengar pengar som jag inte skiter ut. Haha!!!

Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen, så rolig är jag. Ha det så bra PUSS

...

"Tala inte så mycket att du glömmer bort att lyssna"

Damn it I'm insane

When we said goodbye yesterday I asked you to tell the truth
Cause the heart that was full of shit is leaving you

I can't forgive myself for the way I treated you so
I don't really expect you to either
I wore a disguise 'cause I didn't want to get hurt
But I didn't know I made everything worse

If you loved me as much as you said you did
Then you wouldn't have hurt me like I ain't shit
Now you pushed me away like you never even knew me

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0