Aftonbladet, hallå!?

Hehe kom att tänka på en artikel jag läste på Aftonbladets hemsida. Att man kunde se på naglarna hur man mådde i kroppen, t.ex. om man har lungproblem, svamp eller eksem. Jag, som eksemperson jag är, märker då främst att jag får eksem genom att det börjar klia och komma sår, INTE genom att ställa diagnos via mina naglar. Pff.. Och det vill Aftonbladet att man ska betala pengar för.
Get a grip, finns det inga intressanta nyheter, skriv inget betalskit som man reda ut på lättare sätt än att analysera sina naglar.

Snart kommer Bodil hem och då ska jag kila över och låna X antal böcker i Isfolket-serien. I ADORE IT!

Sov gott, kram på er

FYFAN...

...säger jag bara för folk som anser att de är bättre än andra. Bättre ställning i samhället, mer pengar, mer intelligens. Det är något som inte står rätt till om man går runt och anser sig bättre än andra folk. Det som äcklar mig mest är såna som gärna visar det och går runt och skryter om det. FYFAN. Och respekten dom människorna kunde ha känt för andra är totalt bortblåst, dom beter sig så sjukt överlägset och egoistiskt.

Fyfan vad jag hatar er

If I wanted silence, I would whisper

Varför sätter man sig i självdestruktiva förhållanden. Nästan så man kan tro att man är maschokist. (vilket förövrigt hade en lite småful stavning).

Jobb idag från kvart i 10 till halv 7. Känner mig inte taggad till 1000 men det ska nog gå bra! Jag får nästan alltid en liten extra energiklick när jag kommer dit. Hoppas bara på att det är mycket folk som tränar idag, det är så tråkigt att stå helt ensam för efter ett par timmar finns det faktiskt inte så mycket att göra kvar.. Men det ska gå!

Ha det så bra. Kram

I'm nothing like you

"I've never been confronted with my own thouhts
They don't bother me when I'm alone
Can you come over save me, because he won't stop
Now get him off his fucking throne

Caution the floor's wet in here, been crying
I don't know why he seems convinced I'm lying
I don't know what he's capable of doing
but he's hurting me



Please love me
Please need me"

Om du vill slippa avbrott

Fast vägen verkar lång så ska jag gå med lätta steg
Så sayonara, nu är jag påväg.

Sur morgon

Svenska vårdsystemet. Helt sjukt. Man ringer för att man behöver hjälp, den här gången allvarlig hjälp och man kanske har samlat sig och försökt uppbringa mod. Sen blir man omkringkopplad, får andra telefonnummer man ska ringa och får stå i kö. TILLS MAN BLIR BORTKOPPLAD. Helt SJUKT att det funkar så. Sen vet jag att när jag väl kommer fram kommer jag ändå inte bli tagen på allvar. Så är det alltid och jag känner mig generad och dum som lägger så stor vikt vid problemen som kanske inte alls är så stora som jag tror.

Jävla vårdcentral.

Lära känna mig själv dag 1

Så.. Första timmarna ensam. Ovanligt.. Det jag ville göra efter ett par timmar var att ringa någon. Lite sällskap har väl ingen dött av. Men var tvungen att behärska  mig. Jag vill klara av att vara ensam. Kunna leva med mig själv. Det är nog inte många som kan det.

Så vad har jag då lärt mig på dessa 6 långa ensama timmar..? Jo jag skulle säga att när jag väl hittar någon no.1 vill jag att den ska kunna behärska den, faktiskt, otroligt svåra konsten att kunna bara ligga i sängen och kolla upp i taket. Tänka lite och kanske prata lite. Självklart inte spendera sitt liv med att stirra hål i väggen. Jag vill att den ska kunna säga något vettigt och stötta mig när saker kommer upp.
Fick låna ett par filmer av Bodil och kollade klart på den sista idag. The notebook (dagboken). Första gången jag såg den tyckte jag att den var tråkig men jag säger då det. Man önskar att livet kunde vara som en film ibland.

Dagens mission är att somna innan 22 idag så jag i alla fall får 6 timmars sömn. Det blir till att gå upp 4 imorgon för att jobba!

Ha en trevlig kväll kram

För det är vad som krävs

Ensamhetsträning och isolation.

Konsten att lära sig leva med sig själv. Förmågan att göra saker man borde.

Finna förnuft och komma till insikt med saker och ting.

Förstå sig på sig själv. Hitta sig själv och försöka få ro.

Ensam.

miiillla

Om hundra år är allting glömt

RSS 2.0